top of page

„Pstrąg Fizz & Fish”

  • biuro9973
  • 1 dzień temu
  • 1 minut(y) czytania

Kolacja degustacyjna Pstrąg z Zielenicy - Fizz & Fish

Zapraszamy na wyjątkowy wieczór z winem musującym i pstrągiem w roli głównej –kolacja Fizz & Fish to kulinarna opowieść, w której wiodącą nutą będzie świeży, szlachetny pstrąg z hodowli Zielenica, a towarzyszyć mu będą starannie dobrane wina musujące – od klasycznych crémantów, przez cave, prosecco po słodkiego muscata. Wspólnie z marką Zielenica, słynącą z najwyższej jakości produktów pochodzących z rodzinnej, ekologicznej hodowli, stworzyliśmy menu  zakorzenione w prostocie składników, które mówią same za siebie. Na talerzu pojawi się pstrąg w kilku odsłonach.

Wieczór poprowadzi Małgorzata Sułek, która opowie o wyjątkowości wybranych win, ich metodzie produkcji oraz idealnym połączeniu z daniami. O marce Zielenica i wyjątkowych pstrągach opowie Małgorzata Piotrowska, Manager Sprzedaży i Marketingu.



Na spotkaniu w BARaWINO w Warszawie, które odbędzie się 9 czerwca (poniedziałek) o godz. 18:30 będzie można spróbować sześciu dań wraz z sześcioma dobranymi do nich winami. Koszt uczestnictwa w wydarzeniu to 350 zł/os. Cena obejmuje kieliszek każdego z prezentowanych win oraz specjalnie dobrane do nich menu degustacyjne. Wszystkie dania zostały opracowane i dobrane przez szefa kuchni BARaWINO Jacka Kuźmickiego.


Dysponujemy ograniczoną liczbą miejsc, więc aby wziąć udział w wydarzeniu kliknij w „ZAPISZ SIĘ” powyżej.





 
 
 

Comments


bottom of page