top of page

Paweł Gruba rozmawia o ultraświeżym pstrągu z Zielenicy

Zaktualizowano: 13 gru 2024

Paweł Gruba, znany między innymi z programu Hell’s Kitchen, gdzie przez 6 sezonów był managerem oraz autor bloga na YouTube „Grube Rozmowy” na którym wspólnie z wyjątkowymi gośćmi rozmawia o gastronomicznym świecie i wielu innych rzeczach postanowił porozmawiać o naszym ultraświeżym pstrgu.

Ten odcinek rozpoczął słowami:

- Po czym poznać doskonałe produkty? Na pewno po miejscu gdzie zostały wyhodowane lub zrobione. Gospodarstwo Rybackie Zielenica to takie miejsce, które nie uznaje kompromisów i jakość jest zawsze topowa.


Przekonajcie się sami w tym filmie 🐟





1 Comment


Retawe fareta
Retawe fareta
Dec 25, 2024

Zawsze szukałem kasyna online, które oferuje coś na start, i znalazłem je tutaj. Dzięki ofercie na https://polskiekasynaonline24.com/100-zl-bez-depozytu/ mogłem przetestować różne gry, nie ryzykując własnych pieniędzy. W Polsce takie promocje są naprawdę rzadkie, więc jestem zadowolony, że natrafiłem na tę stronę. Wszystko działało bez zarzutu, a bonus naprawdę pomógł mi zacząć przygodę z kasynem online.

Like
bottom of page